Preskoči na vsebino

Ponudba

Z nami lahko ustvarjate trenutke, ki se bodo zapisali v spomin - od vrhunskih seminarjev in timskih izobraževanj do raznih praznovanj, koncertov, poslovnih srečanj in še več.

Konferenčna soba

Rezidenca Ortus je tudi odlična izbira za organizacijo seminarjev, predavanj ali večjih poslovnih sestankov, kjer tehnično opremljena večnamenska soba sprejme do 30 ljudi. Konferenčna soba, z možnostjo različne postavitve miz in stolov, vključuje LCD projektor, platno, flipchart tablo, brezžično internetno povezavo in tehnično asistenco.

Gastronomija

Vaše poslovno srečanje lahko obarvamo s coffee break-om, hladnim prigrizkom, brunch-om, toplim kosilom ali vrhunsko večerjo. Zelena okolica in velika terasa pa omogočata popestritev teambuildinga z zunanjimi aktivnostmi.

Teambuilding

Zavedamo se tudi pomena spodbujanja timskega dela in ustvarjanja močnih vezi med sodelavci. Zato z veseljem nudimo pomoč pri organizaciji vaših teambuilding dejavnosti, ki jih je mogoče prilagoditi vašim posebnim potrebam in ciljem.

Večerja pod 200 letno oljko

Posebno doživetje miru bo pričarala večerja pod 200 letno oljko. Gre za spoj kulture, kulinarike, in narave! Popeljali vas bomo na popotovanje po polotoku, le da tokrat skozi okušanje lokalnih dobrot.

Želite vedeti več?

TELEFON

+386 51 315 143

PIŠITE NAM

booking@rezidencaortus.si